ابرکوه رحیم میرعظیم سرپرستی یزد فردا:رئیس پارک علم و فناوری یزد در سفر به ابرکوه و در جمع فعالان مرکز رشد فناوری این شهرستان بر گسترش مراکز رشد شهرستان ها تأکید نمود.

محمد علی امر الهی در سخنان کوتاهی ضمن تقدیر از تلاش های انجام شده در این مرکز اظهار داشت: فعالیت های مرکز ابرکوه عنوان فعال ترین مرکز رشد شهرستانی استان مایه مباهات است.

امر الهی همچنین از مرکز طبس نیز به عنوان یکی مراکز رشد اقماری فعال استان یاد کرد و بر گسترش شرکت های رشد اقماری در شهرستان ها تأکید نمود.

وی یاد آور شد:هیچ محدودیتی برای ارائه خدمات به شرکت های شهرستانی مانند شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری یزد وجود ندارد و آنان نیز می توانند بر اساس آئین نامه ها از خدمات رفاهی، آموزشی ف علمی و پژوهشی در نظر گرفته شده بهره مند شوند.

امرالهی افزود: پارک علم و فناوری هیچ گونه بودجه ای جهت خرید،اجاره و ساخت مراکز رشد شهرستانی در اختیار ندارد وتنها در صورت تأمین مکان مناسب از طرف فرمانداری ها قادر به تجهیز، راهبری،نظارت و مدیریت بر این مراکز و گسترش خدمات است.

مدیر مرکز رشد فناوری ابرکوه نیز در این اظهار داشت:این مرکز دارای 3 هسته پیش رشد، 9 شرکت انکوباتور و 10 شرکت خارج شده از مرکز است و در وسعتی به مساحت 570 متر مربع به فعالیت می پردازد.

علی اصغر قیومی افزود: با در نظر گرفتن سرانه های مناسب ایجاد انگیزه بیشتر در فعالان مراکز رشد را شاهد خواهیم بود.

وی یاد آور شد: مرکز ابرکوه به محلی جهت ارائه نو آوری ها و اولین ها در شهرستان تبدیل شده است و بسیاری از فعالیت ها برای اولین بار در این مرکز شروع شده است که از جمله آن ها می توان به تأسیس اولین کلینیک گیاهپزشکی و اولین شرکت معماری در شهرستان اشاره نمود.

وی یاد آور شد: این مرکز حتی به یک مرکز مشاوره برای دیگر شهرهای اطراف نیز تبدیل شده است.

قیومی با اشاره به اینکه ابرکوه یکی از قطب های کشاورزی استان به شمار می رودعنوان کرد: یکی از موفقیت های مرکز رشد ابرکوه تشکیل شرکت های مرتبط با این بخش است که از صفر تا صد خدمات مورد نیاز کشاورزان را با علم روز انجام می دهند و استقبال خوبی از این خدمات صورت پذیرفته است.

قیومی افزود: با وجود حجم این فعالیت ها آئین نامه های حمایتی پارک کمتر در مورد مراکز رشد اعمال می شود و انتظار داریم که با در نظر گرفتن سرانه های مناسب زمینه ایجاد روحیه و انگیزه هر چه بیشتر فراهم شود.

وی یاد آور شد: این مرکز 24 نیروی بیمه شده دارد و 75 نفر نیز به صورت پاره وقت و نیمه وقت در موسسات این مرکز به کار مشغول هستند.

عضو شورای پذیرش مرکز رشد ابرکوه نیز اظهار داشت: با وجود نیروهای تحصیلکرده و سر شناس در سطح شهرستان تعدد در خواست ها جهت فعالیت در این مرکز را شاهد هستیم.

حسین حاتمی افزود: به جهت مشکلات متعدد ناگزیر از رد بسیاری از این تقاضا ها می باشیم و این مسئله لزوم توجه بیشتر و جدی تر به توسعه مرکز را یادآور می شود.

حاتمی یاد آور شد: توجه ویژه و کمک به موفقیت مرکز رشد فناوری ابرکوه به عنوان نخستین مرکز رشد شهرستانی کشور باید از اولویت های پارک علم و فناوری استان یزد باشد و موفقیت یا عدم موفقیت مرکز رشد ابرکوه الگو و چشم انداز مناسبی برای دیگر مراکز کشور است.

در ادامه این جلسه مسئولان شرکت های مستقر در این مرکز به بیان مسائل و مشکلات خود و از جمله مسئله پرداخت مالیات توسط شرکت هائی که طبق قانون معاف از مالیات هستند ، مشکلات مالی که مانع از حضور شرکت ها در نمایشگاه های داخلی و خارجی می شوند و... پرداختند.

شایان ذکر است که رئیس پارک علم و فناوری یزد در این سفر با فرماندار ابرکوه نیز دیدار کرد و به بررسی مسائل مرتبط با تأمین فضای مناسب جهت گسترش فعالیت های مرکز رشد ابرکوه را مورد بررسی قرار داد، وی همچنین از خانه امید سالار ابرکوه و فعالیت یکی از شرکت های رشد نیز بازدید نمود.

در این سفر عباس باقی مدیر امور اداری، اکبر قیومی مدیر مراکز رشد اقماری پارک علم و فناوری و سید ناصر سجادی مدیر مرکز رشد طبس ، رئیس پارک علم و فناوری یزد را همراهی می کردند.

http://www.yazdfarda.com/images/news/actual/?img=39188_%D8%B1%D8%B4%D8%AF%20%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%A6%DB%8C.jpg

  • نویسنده : یزد فردا
  • منبع خبر : خبرگزاری فردا